Medlemsinnlogging

Logg inn her

Vi har et nytt medlemssystem, og i den forbindelse får alle medlemmene en egen medlemsside. Denne siden inneholder din personlige medlemsinformasjon som du selv kan endre på, samt se medlemskap og fakturaer.

Etter å ha logget inn med passordet du ble tilsendt, husk å lage ditt eget passord. Dette gjør du ved å skrive inn det ønskede passordet i ruten «endre passord», deretter en gang til i «gjenta passord» og til slutt trykker «oppdater». Bruk dette passordet neste gang du logger deg inn, i stedet for det du fikk tilsendt.

Om adressen din er feil, eller om du ikke bor på din folkeregistrerte adresse, er det viktig at du gir oss beskjed. Vi bruker folkeregisteret for å dobbeltsjekke adressene når vi sender ut Billedkunst. Bor du ikke på denne adressen vil det med andre ord kunne føre til at du ikke får magasinet.

E-post med korrekt adresse sendes til nbk@billedkunst.no.

Betaling og faktura

Betaling vil i tiden fremover skje via e-faktura dersom dette er tilgjengelig. I øvrige tilfeller vil vi sende ut faktura over e-post. Om du ikke har mobil eller e-post registrert hos oss, vil du motta faktura i posten på samme måte som tidligere.

Om du fortsatt ønsker å motta faktura i posten, selv om du har mail eller telefon i våre systemer, er det også mulig. Du kan endre betalingsmetode på «Min Side», eller sende epost til nbk@billedkunst.no.

 

Medlemskort

Betaler du med e-faktura eller via e-post, vil du etter registrert betaling motta et elektronisk medlemskort. Dette vil bli sendt som sms til din mobil når full betaling av kontingent er registrert i vårt system.

Om du betaler via papirfaktura må du som tidligere be om kvittering eller oblat når du betaler. Denne festes på medlemskortet. Kortet er festet til fakturaen.

Skulle være noe som ikke fungerer, eller om det skulle dukke opp feil – ta kontakt! Vi er avhengige av deres tilbakemeldinger for å sikre at systemet virker som det skal.