Her kan du finne informasjon om våre medlemssider, faktura og digitale medlemskort.

Om du får medlemskort elektronisk, vil du få en sms fra NBK hvor det står «Her er medlemskortet ditt i Norske Billedkunstnere» etterfulgt av en lenke. Lenken fører til den PDF fil med to sider som er ditt medlemskort. For å laste ned og lagre på telefonen, følg bruksanvsiningen under. Husk at du må ha oppdatert programvare.

Android:

1. Klikk på lenken. Du vil få spørsmål om å åpne eller laste ned, velg laste ned.
2. Gå til skjermen med appene dine, og finn appen «mine filer». Om du ikke ser den, søk etter den i søkefeltet. Åpne den.
3. Velg «Nedlastninger» under kategorier. Her skal kortet ha lagt seg helt øverst, og har et gult miniatyrbilde. Hold inne på filen så den blir merket av.
4. Nederst vil du få flere alternativer, velg de tre prikkene, evnt. vil det stå «mer».
5. Velg deretter «Legg til på startskjemen». Da legger det seg en kopi på skrivebordet ditt som du kan åpne kortet fra, og som du kan flytte på samme måte som en app.

Iphone versjon 1

1. Trykk på lenken til medlemskortet ditt.
2. Når medlemskortet vises på telefonen, klikker du på «dele»-tegnet i midten på menyen nederst.
3. Velg alternativet «Legg til på Hjem-skjermen» (du må kanskje bla litt ned for å finne dette alternativet).
4. Velg et navn, f.eks. «NBK medlemskort» og klikk «Legg til» øverst i høyre hjørne.
5. Du vil nå finne medlemskortet blant appene dine.

Iphone versjon 2

1.Trykk på lenken til medlemskortet ditt.
2. Når medlemskortet vises på telefonen, klikker du på «dele»-tegnet øverst til høyre i fanen.
3. Velg «Legg til nytt hurtignotat» (du må kanskje bla litt ned for å finne dette alternativet).
4. Velg deretter «Arkiver» øverst til høyre.
5. Du vil nå finne medlemskortet i «Mine notater»

 

 

Logg inn her

Vi har et nytt medlemssystem, og i den forbindelse får alle medlemmene en egen medlemsside. Denne siden inneholder din personlige medlemsinformasjon som du selv kan endre på, samt se medlemskap og fakturaer.

Etter å ha logget inn med passordet du ble tilsendt, husk å lage ditt eget passord. Dette gjør du ved å skrive inn det ønskede passordet i ruten «endre passord», deretter en gang til i «gjenta passord» og til slutt trykker «oppdater». Bruk dette passordet neste gang du logger deg inn, i stedet for det du fikk tilsendt.

Om adressen din er feil, eller om du ikke bor på din folkeregistrerte adresse, er det viktig at du gir oss beskjed. Vi bruker folkeregisteret for å dobbeltsjekke adressene når vi sender ut Billedkunst. Bor du ikke på denne adressen vil det med andre ord kunne føre til at du ikke får magasinet.

E-post med korrekt adresse sendes til nbk@billedkunst.no.

 

Betaling vil i tiden fremover skje via e-faktura dersom dette er tilgjengelig. I øvrige tilfeller vil vi sende ut faktura over e-post. Om du ikke har mobil eller e-post registrert hos oss, vil du motta faktura i posten på samme måte som tidligere.

Om du fortsatt ønsker å motta faktura i posten, selv om du har mail eller telefon i våre systemer, er det også mulig. Du kan endre betalingsmetode på «Min Side», eller sende epost til nbk@billedkunst.no.

 

Betaler du med e-faktura eller via e-post, vil du etter registrert betaling motta et elektronisk medlemskort. Dette vil bli sendt som sms til din mobil når full betaling av kontingent er registrert i vårt system.

Om du betaler via papirfaktura må du som tidligere be om kvittering eller oblat når du betaler. Denne festes på medlemskortet. Kortet er festet til fakturaen.

Skulle være noe som ikke fungerer, eller om det skulle dukke opp feil – ta kontakt! Vi er avhengige av deres tilbakemeldinger for å sikre at systemet virker som det skal.