Vi har et nytt medlemssystem. Du kan logge deg inn via denne lenken:

Logg inn

 

For å logge inn, skriv inn mobilnummeret ditt og passordet du fikk tilsendt på tekstmelding.

Denne siden inneholder din personlige medlemsinformasjon, og etter hvert vil det også legges inn arrangementer og fakturaoversikt. Her kan du også endre egen informasjon.

Husk at ved første innlogging må du lage ditt eget passord. Dette gjør du ved å skrive inn det ønskede passordet i ruten «endre passord», deretter en gang til i «gjenta passord» og til slutt trykker «oppdater». Bruk dette passordet neste gang du logger deg inn, i stedet for det du fikk tilsendt.

Om adressen din er feil, eller om du ikke bor på din folkeregistrerte adresse, er det viktig at du gir oss beskjed. Vi bruker folkeregisteret for å dobbeltsjekke adressene når vi sender ut Billedkunst. Bor du ikke på denne adressen vil det med andre ord kunne føre til at du ikke får magasinet.

E-post med korrekt adresse sendes til nbk@billedkunst.no.

Betaling og faktura

Betaling vil i tiden fremover skje via e-faktura dersom dette er tilgjengelig. I øvrige tilfeller vil vi sende ut faktura over e-post. Om du ikke har mobil eller e-post registrert hos oss, vil du motta faktura i posten på samme måte som tidligere.

Om du fortsatt ønsker å motta faktura i posten, selv om du har mail eller telefon i våre systemer, er det også mulig. Du kan endre betalingsmetode på «Min Side».

 

Medlemskort

Betaler du med vipps eller via e-post, vil du etter gjennomført betaling motta et elektronisk medlemskort. Dette vil bli sendt som sms til din mobil når full betaling av kontingent er registrert i vårt system.

Om du betaler via papirfaktura må du som tidligere be om kvittering eller oblat når du betaler. Denne festes på medlemskortet. Kortet er festet til fakturaen.

Skulle være noe som ikke fungerer, eller om det skulle dukke opp feil – ta kontakt! Vi er avhengige av deres tilbakemeldinger for å sikre at systemet virker som det skal.