Hvordan få bilde på ditt digitale medlemskort

For å laste opp bilde må du logge seg inn på din medlemsside. Du skal ha mottatt en sms med brukernavn og passord fra NBK, eventuelt en e-post om du ikke har mobilnummer registrert hos oss.

  • Velg menyvalget «medlemsinnlogging» og klikk på logg inn. Da kommer du inn på en side med mulighet til å legge inn brukernavn og passord. Dette har blitt sendt til alle medlemmer på SMS ved en tidligere anledning. Om du ikke finner det vi har sendt deg: Legg inn mobilnummer som brukernavn og trykk «Glemt passord?». Du vil da motta nytt passord på sms.
  • Får du beskjed om «ukjent brukernavn», kan det være du ikke har mobilnummer registrert hos oss. Prøv da med e-post. Om du får samme beskjed igjen, ta kontakt på nbk@billedkunst.no, så hjelper vi deg.
  • Når du har fått logget deg inn, vil du få en side med tredelt informasjon. På venstre side kan du endre personalia og passord, på høyre side ligger dine fakturaer. Midt på er det plass til bilde. Velg «Bla gjennom», finn fram bildet du vil bruke og dobbeltklikk på det. Så må du trykke på «last inn bilde», og da vil du se det dukke opp.
  • For å komme med på kortet må bildet legges inn før vi sender det til deg. Det blir sendt et par dager etter du har betalt kontingenten.